FÖRETAGSREKLAM 

Priserna är angivna exkl. moms.

 FÖRETAgsreklam 

BILDBANK

Vi fotograferar så att ni kan bygga er en egen bildbank för mer personliga bilder för er marknadsföring.

Själva fotograferingen kostar inget utan ni betalar istället för dem bilder ni vill köpa. Bilder kommer tas i den mån det går i naturligt ljus för att få en mer dokumentär och äkta känsla.

 

Alla bilderna presenteras i ett webbgalleri där ni i lugn och ro kan göra ett urval och köpa för dom bilderna du behöver just nu. Priserna gäller tills dess att vi behöver vara på plats igen för ny fotografering.

I priset ingår fri användning av bilderna i alla egna kanaler som företaget har. 

FÖRSTA BILDEN               2000:-

BILD 2-10                        500:-/st

BILD 11-100                    300:-/st

BILD 101-                        200:-/st

 

PORTRÄTT

 

För porträttfotografering av personal för presentation är det tre olika typer av bilder som tas. En klassisk porträttbild i studiomiljö som vi tar med oss på plats. En bild i arbete i befintligt ljus och ett hel porträtt där personen är frilagd från bakgrunden för lätt montering för bild på hela personalstyrkan. 

 

Själva fotograferingen kostar inget utan du betalar istället för dom bilder du vill köpa. Alla bilderna presenteras i ett webbgalleri där du i lugn och ro kan göra ett urval och köpa för dom bilderna du behöver just nu. Priserna gäller tills dess att vi behöver vara på plats igen för ny fotografering.

Första bilden     2000:-

Följande bilder    500:-/st

 

I priset ingår fri användning av bilderna i alla egna kanaler som företaget har. 


 

FILM

 

För film är det offert som gäller där priset avgörs av längd av film, tid på plats, och efterarbete. Vi träffas för konsultation och arbetar fram en prisnivå som passar oss båda. 
Vi jobbar med allt från kortare klipp för marknadsföring på sociala medier till längre presentationsfilmer om företaget.